Univerzal Gradba
 
 
 
 
 
 
 
+389 75 275 255
Телефон:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Визијата е ваша, реализацијата наша!

 
Изградба, проектирање и надзор на станбени згради, деловни објекти, хали за индустриско производство, продажба на станови, производство и достава на бетон и бетонски елементи
 
 
 
 
 

За нас

 
 

● Универзал градба

 
 
 
Основната дејност на компанијата УНИВЕРЗАЛ ГРАДБА дооел, Струмица е изградба на станбени и деловни објекти.

Во овој дел влегуваат изградба, проектирање и надзор, што значи дека е заокружен целиот процес во градежништото, конкретно во високоградбата, со што УНИВЕРЗАЛ ГРАДБА влезе во групата градежни компании способни да реализираат и најкомплицирани проекти, со високи норми кога е квалитетот во прашање. Компанијата располага со сертификатите:

ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2004, како и OHSAS 18001:20008.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

● Градежништво

 
 
Во секторот на градежништво вршиме асфалтирање, изградба и реконструкција на улици. Располагаме со Асфалтерка од типот BOMA G 3F 800C произведена 2012год. со работна површина од 2,5 - 9м. Нудиме и услуги за извршување на градежни работи за кои е наменета асфалтерката.
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашите услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Проектирање
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Изведба и надзор на станбени и деловни објекти
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Конзервација, рестабрација и реконструкција на веќе постоечки објекти
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Продажба на градежни материјали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подружница ПРОМЕТ- АС

 
 
Во рамките на компанијата работи и Подружницата ПРОМЕТ- АС, лоциран на стариот пат Струмица – Радовиш, на површина од 2000 метри квадратни.
Магацинот располага со градежни материјали за кои вршиме и организираме достава до купувачите.
 
 
 
Шајки
 
 
 
 
Цемент
 
 
 
 
Ќерамиди
 
 
 
 
Ребраста арматура
 
 
 
 
Ситен градежен алат
 
 
 
 
Армирачка жица
 
 
 
 
Мрежи за оградување
 
 
 
 
Гипс картони
 
 
 
 
Изолативни материјали
 
 
 
 
Материјали за суво малтерисување
 
 
 
 
Мрежаста арматура
 
 
 
 
Дрвена граѓа
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Промет - АС

 
 
 
 
Поволни цени и достава до купувачите – ПРОМЕТ АС
 
+389 78 288 973
+389 34 551 191
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Проекти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Универзал градба

 
 
 
 
+389 70 302 042
+389 34 551 191
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
*
 
*
 
*